Staan we op dit moment op de markt?


Helaas op dit moment niet kijk naar de locaties op deze pagina.
Direct bestellen?
Bel (06) 11 20 88 67

Over Bob

Bob is ooit begonnen als zzp’er in de tuinbouw. Toen dat werk onder druk kwam te liggen, ging hij op zoek naar een andere uitdaging.
Toen hij zijn vader vertelde dat hij voor zich zelf wilde beginnen zei deze gelijk: “Dan zou ik kippen gaan grillen op de markt!” Iets waar Bob niet gelijk aan had gedacht.

Na op verschillende markten te hebben gekeken en in België verschillende wagens te hebben gezien, werd hij enthousiasten is hij aan de uitdaging begonnen. Bob is vervolgens naar verschillende wagenbouwers geweest en Innovan Trailers uit Ede kwam het beste uit de verf. Om ervaring op te doen heeft Bob op de Dappermarkt in Amsterdam stage gelopen bij Willem Worst. En kijk waar we nu zijn een mooie wagen, waar lekkere kippetjes rond draaien aan de spitten. Wat wil je nog meer?

Dit alles had niet gekund zonder de steun van ouders Bas en Riet van Schie die Bob op dit moment nog steeds helpen met op- en afbouwen en de verkoop van de kippetjes. Oom René van Schie heeft geholpen met het bouwen van de koelcel en valt in als Bob’s ouders op zaterdag andere belangrijke dingen te doen hebben en op de braderieën. Ook zijn zus Brigitte en broer Mike zijn belangrijke invalkrachten. Daarnaast komt Angela van Winden-Steenks elke avond de verkoopwagen schoonmaken en dat doet zij met zoveel precisie zodat de wagen er nog uitziet alsof hij net de showroom uit komt rijden. Els Notenboom helpt Bob met kruiden en verkoop op woensdag en donderdag. Op zaterdag helpt Daphne Franke met de verkoop van onze heerlijke kippetjes.

Het had ook niet gekund zonder de goede adviezen van Arie Hogeboezem de oud slager uit Pijnacker die ons daarbij goed geholpen heeft.

Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat de kippen bij het gerenommeerde bedrijf Scheria uit Stompwijk vandaan komen. Wij hebben niet op het laatste dubbeltje gekeken, maar we wilden gewoon goede kippen verkopen. Als u meer over onze kippen te weten wil komen kijk op www.scheria.nl.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.